Exklusiv förhandsvisning av Fågelfångarens son - Göteborg

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

1,6 & 2,6 miljonerklubben har tillsammans med SF Studios nöjet att välkomna dig som medlem till en exklusiv förhandsvisning av filmen Fågelfångarens son den 21 mars

OBS!! Filmen visas på Biopalatset, salong 10, Göteborg

      

Fågelfångarens son - Värdshusvärdinnan Livia hjälper sina vänner fågelfångaren Esmar och Johanna att skaffa en arvinge till det markarrende de annars kommer att förlora enligt Färöisk lag. Ett arrangemang som måste ske i största hemlighet för att inte ryktesspridning på ön ska ta fart. Ingen av dem kan förutse följderna och hos familjen växer vreden över vad den urgamla patriarkala lagen gör med deras liv.

Richard Hobert regisserar och har skrivit manus baserat på verkliga händelser på Färöarna. I rollerna ser vi bl a Rudi Køhnke, Vigdis Hentze Bjørck och Livia Millhagen.

Filmen är 105 min lång. Svensk biopremiär den 5 april 2019.

Anmäl dig här!

OBS! Erbjudandet gäller dig som är medlem (plus en vän) i 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ingen biljett kommer att skickas ut. Vi tar emot med namnlista vid entrén till Biografen. Tänk på att meddela om du får förhinder så att en annan medlem kan få din plats.

Denna exklusiva förhandsvisning är en gåva till dig som medlem – men skänk gärna en gåva. Stöd forskningen för kvinnors hälsa. Insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa, swish: 123 900 1520. Märk din gåva med ”Fågelfångarens son”.

Tack för din gåva!

 

När:21 mars kl 18.00. Entrén öppnar kl 17.30
Plats:Biopalatset, salong 10, Göteborg
Pris:Fri entré
Övrigt:Erbjudandet gäller dig som är medlem (plus en vän) i 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Gå för hjärtat tillsammans med oss!: Kära medlemmar, Vilken märklig tid vi lever i! Mycket är tungt men annat är positivt. Vi vet att vi går igenom en historisk epok, som länge kommer att leva i folks medvetande. Idag... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520