Välkomna till Sagolika Sunne!

Än finns det platser kvar. Ge dig själv en härlig gåva. Välkomna till Sagolika Sunne!

Nytt år, nya löften och förväntningar! Följ med oss till Sagolika Sunne, en helg i glädjens och hälsans tecken!

(fredag) lördag-söndag den 1-2 februari 2020

 

Under lördagen kommer vi bla träffa livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius som berättar hur man förändrar sina kostvanor så att man lätt kan lägga om kursen mot bättre hälsa. Professor Tommy Cederholm talar om vad som händer med oss fysiskt när vi blir äldre. Är det viktigt att ta hand om knoppen och kroppen? Alexandra kommer naturligtvis.

Det kommer att finnas tid till behandlingar och aktiviteter som du väljer själv. Kvällen består av god mat och dryck och underhållning under kvällen. 

      

 Mai-Lis Hellénius       Tommy Cedergren       Alexandra Charles

Kommer du på fredag: Pris enkelrum 1097 kr. Dubbelrum 873 kr per person. Incheckning kl. 15.00 med till gång till SPA.

Kommer du på lördag-söndag: Pris enkelrum 1971kr. Dubbelrum 1747 kr per person. Vi inleder med dropp in fika och utställning mellan 09.00-11.00 och därefter föreläsning, lunchbuffé och e.m. fika. Du har tillgång till hotellets, SPA pooler och olika aktiviteter. I priser ingår även fördrink och middag med underhållning på kvällen samt frukost på söndag morgon. 

Du kan också komma på dagkonferens under lördagen

Pris: 1290 kr varav 200 kr går till forskningen. Då ingår f.m. kaffe, lunch, e.m. kaffe, konferens, tre-rätters middag inkl. välkomstdrycken samt tillgång till spa. Alltså allt utom logi.

       

Programmet uppdateras löpande.

Du bokar direkt hos Selma Spa. Bokningskod:                                     

SAGOLIKA SUNNE och maila till: konferenskoordinering@selmaspa.se alt. tel: 0565-16672OBS! Anmälan är bindande!

Tågen från Stockholm o Göteborg passar bra med busstiderna.

För att lättare kunna ta sig till och från Sunne Spa kommer bussar att avgå från Karlstad centralstation  kl. 11.15 den 1 februari och från Sunne Spa till Karlstad  kl. 11.30  den 2 februari. Pris 200 kr/person.

Du som vill åka buss anmäler det till gunilla.edman@outlook.com senast den 24 januari för garanterad plats. Anmälan är bindande. 

Välkommen!

Irene Eliasson

Ambassadör 1,6 miljonerklubben

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

: Kära medlemmar och andra. Jag börjar det nya året på Barbados tillsammans med en grupp medlemmar från 1,6 miljonerklubben. Här njuter vi av underbara bad i  Karibiska havet. Promenader utmed de... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 120 89 08-2, BG: 5591-9484, Swish: 123-338 49 89