Seminarium i Karlstad

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

SEMINARIET ÄR INSTÄLLT!!!

Välkommen till ett spännande seminarium om vår röst!

Tisdagen den 31 mars bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till ett seminarium på Elite Stadshotell. 

Vi träffar Tove Ekelund är legitimerad logoped, lärare och specialpedagog med mångårig erfarenhet från sjukvårdens värld såväl som skolans. Hon är författaren till boken "En logopeds 10 tips till en bättre röst" i vilken hon delar med sig av effektiva övningar så att var och en kan röstträna på egen hand. Det blir också underhållning med sång och musik.

        

                 Tove Ekelund

 

Tove Ekelund - Kvinnors rösthälsa , under kvällen får vi tips till en bättre röst. Tove informerar oss om röstens betydelse i allmänhet och om kvinnors rösthälsa i synnerhet. Kvinnors röster är mer sårbara jämfört med männens, då kvinnor i högre grad drabbas av röstproblem. Rösten ändras även i takt med att vi blir äldre och blir då inte lika flexibel. Det positiva är att den här åldringsprocessen kan fördröjas. Idag får rösten allt större uppmärksamhet eftersom fler och fler förstår hur betydelsefull den är och att den ska hålla för alla de krav som ställs.

Föreläsningen innehåller uppskattade praktiska röstövningar som tillsammans med värdefulla tips kan hjälpa dig att nå fram till en tydligare, mer hållbar och uttrycksfull röst. Boken “En logopeds 10 tips till en bättre röst” finns att köpa till ett förmånligt pris i anslutning till föreläsningen.

Kvällen avslutas med underhållning.

Varmt välkommen!

 

När:Tisdagen den 31 mars 2020 KL. 18.00-21.00
Plats:Elite Stadshotellet, Kungsgatan 22, Karlstad
Pris:190 kr för medlem, 240 kr för icke medlem
Övrigt:I priset ingår paj, bröd o sallad bordsdryck. Anmälan är bindande.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Låt oss hjälpa till....: Kära medlemmar! Alla känner vi väl att vi önskar göra något för att hjälpa till i dessa Coronatider! Att tillsammans med andra kunna ge de mest utsatta lite glädje och hopp. Ett initiativ... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520