Hälsodagen på Skärva i Karlskrona 20 sept

Välkommen till Hälsodagen på Skärva i Karlskrona!

Den 20 september är det äntligen dags att träffas igen för 1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga evenemang Hälsodagen.

En härlig eftermiddag med promenad i lugn takt och såklart med avstånd till varandra, vi lyssnar på 2 föreläsningar och njuter av en hälsosam fikastund. Allt i den vackra miljön på Skärva Gård. 

Samma dag, den 20 september genomförs 1,6 & 2,6 miljonerklubbens Nationella Hälsopromenad, du har säkert fått inbjudan till det, klicka här. Passa på att anmäla dig där också, och genomför den promenaden med oss på Skärva!

       

 Camilla Holmström  Henrik Wachmeister

Anmäl dig här till Skärva!

På vår dag i Karlskrona, kommer Camilla Holmström från Friskis & Svettis att berätta för oss om vikten av att hålla oss igång, vi bjuds också på enkel stretchning.

Vår andra föreläsare, Henrik Wachtmeister, som driver Skärva Ekobutik med Karin Holm, kommer att berätta om filosofin bakom den och litet om Skärva. De har komponerat vår fika och butiken kommer självklart att hålla öppet för oss.

Vi kommer att hålla till i ladans konferenslokal under föreläsningarna. Här finns gott om plats och vi kan sitta på säkert avstånd mellan varandra

Vi rekommenderar promenadkläder och en regnjacka vid behov.

Hoppas ni också längtar efter att träffas igen!

Välkomna!

Camilla Mikler, Catharina Leijonhielm och Britt-Marie Ammer Forss

(Om du vill få diplom och tillgång till nationella Hälsodagens program betalar du ytterligare enligt ovan anmälan, följ länken.)