Tillsammans mot depression i pandemins tid - 12 okt

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Arbetet för Psykisk Hälsa är viktigare än någonsin. På grund av pågående pandemi ökar risken att drabbas ytterligare. 1,6 & 2,6 miljonerklubbens och Fonden för Psykisk Hälsas gemensamma arbete för psykisk hälsa fortsätter och den årliga galan Mental Health Evening är omformad till ett webinarium med temat "Tillsammans mot depression i pandemins tid".  

 

        

Simon Kyaga     Cecilia Svanborg   Mikael Landén   Tove Lundin    Maria H Larsson

    

 Martin Schalling  Gladys del Pilar   Alexandra Charles

Anmäl dig här! Du kommer efter några par dagar få ett separat mail med en registreringslänk. För att kunna följa webinariet måste du registrera dig via denna länk. Leta gärna bland skräpmailen om du inte har fått mailet.

Depression har länge varit vår vanligaste folkhälsosjukdom. Det påverkar stämningsläget så det kraftigt förskjuts från det normala. I värsta fall kan depression utan behandling vara ett livshotande tillstånd då ett vanligt symtom är att hopp om att det kan bli bättre försvinner och tankar på att ta sitt liv ofta förekommer.

Under webbinariet "Tillsammans mot depression i pandemins tid" kommer läkare och forskare inom området tillsammans med människor med egna erfarenheter dela med sig om vad depression är och hur det kan behandlas. Nya metoder och vad forskning hittills lett fram till kommer lyftas fram. Vi får en inblick i framtida och bättre behandlingsmetoder. Med möjlighet att ställa frågor till specialist panelen via chat och efter seminariet fram till kl 20.00.

I specialistpanelen ingår överläkare och chef för internetpsykiatrin Cecilia Svanborg, Professor Mikael Landén, Ambassadör för (H)järnkoll Tove Lundin. Kvällen inramas av musik med Gladys del Pilar och hennes kör samt Alexandra Charles och Simon Kyaga som moderatorer. 

Varmt välkommen till en kväll där vi tillsammans gör skillnad mot depression!  

  

När:12 oktober klockan 18:30 - 20:00 med möjlighet för frågor till specialistpanelen
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:95 kr för alla, där allt överskott går direkt till forskning för psykisk hälsa
Övrigt:Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Gå för hjärtat tillsammans med oss!: Kära medlemmar, Vilken märklig tid vi lever i! Mycket är tungt men annat är positivt. Vi vet att vi går igenom en historisk epok, som länge kommer att leva i folks medvetande. Idag... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520