Spännande seminarium om osteoporos i Sundsvall

1,6 & 2,6 miljonerklubben kommer att ha en serie av politiska hearings i landet om osteoporos och först ut var Sundsvall. Kvällens seminarium skedde i samarbete med Amgen. Det var 135 st kvinnor som samlades i Casino Cosmopols lokaler och startade kvällen med en god varmrättsbuffé.

Programmet inleddes med att Elisabeth Dahlin Westberg, ny kontaktkvinna för 1,6 & 2,6 miljonerklubben i Sundsvalls regionen hälsade välkommen och informerade om föreningen.

Överläkare Margareta Berglund Rödén gav en bild av hur osteoporosvården ser ut i Sverige för att därefter gå in på det aktuella läget i Sundsvall. Moderator var Tulla-Maja Fogelberg som höll i panelsamtalet med politiker Ingeborg Wiksten från liberalerna, Eva Back från socialdemokraterna och Mona Hammarstedt från kristdemokraterna.

Kvällen avslutades med modevisning där Fannys modebutik visade höstens mode.

 

 

 

Stämningen var på topp och några damer var extra glada för sina lotterivinster. Första priserna var en flygresa som var sponsrat från Bra Flyg och konstnär Lena Sellstedt hade sponsrat med en mycket fin oljemålning.