Härliga Hälsodagen!

Vilken fantastisk Hälsodag vi fick ute på Djurgården! Vädrets makter var på vår sida och vi är otroligt glada att så många av er kom förbi! Det tränades, dansades, sjöngs och inte minst är vi glada över att så många uppskattade våra utställares tält och allting man kunde testa där. Hälsoundersökningar, testa på produkter, vinna en resa, få en skön handmassage hos Loka Brunn eller medicinsk rådgivning utav någon av våra medicinska experter i Hälsotältet. Ansiktsmålning, magi av en äkta magiker och närkontakt med såväl en hårig spindel som med en len orm var ett axplock av allt dagens yngsta besökare bjöds på. Stort tack alla ni som kom, våra duktiga volontärer, alla härliga artister som ställde upp och givetvis tack till våra utställare. Ni gjorde den här viktiga dagen till en av sensommarens allra bästa! Vi ses igen nästa vår!

 

Energiknippena Charlotta Huldt och Annika Jankell fick fart på dagens gäster från scenen. 

Träningspassen avlöste varandra och det är otroligt roligt att se alla åldrar representerade tillsammans! Gympalegendaren Susan Lanefeldt, kvinnan med rösten Gladys del Pilar och givetvis vår eminenta medicingrupp som svarade på frågor om allt i från ont i leder till hjärtflimmer och gynekologi. Inspirerande ”DJ Gloria”, alias Madeleine Månsson bjöd även hon på ett fartfyllt pass.

 

Kul för barnen! En heldag med cirkustält, ansiktsmålning, magiker, trolleri och även en hårig spindel och en mjuk orm att stifta bekantskap med…

     
     

 

Våra utställare

Big Travel Nicks sockerfri choklad
BungyPump Novartis
Circus Scott Pfizer
Dermoshop Rusty Rascals Café
Life Skansen
Life-Stats Smarteyes
Loka Brunn Stockholms Stad
Lyhörd Storytel
Mathem Svensk Livräddning