En ny Hälso Hub

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Vi söker företag till vår Hälso Hub med centralt läge strax intill Stureplan i Stockholm

Jobbar du och ditt företag med tjänster inom friskvård, hälsa och livsstil? Vill du vara en del av vår nya hälsocommunity i city?

Under 2020 har vi gjort stora förändringar i vår verksamhet för att anpassa oss i corona-tider. Vi har digitaliserat våra evenemang, producerar webinarier och onlinekurser samt skapar en ny digital plattform med content inom hälsa och livsstil.

Vi söker nu dig som vill vara med i vår förändring och utveckling framåt. Hos oss kan du utveckla ditt företag i en trivsam gemenskap, ta emot kunder på egen mottagning, nå ut med ditt utbud till våra medlemmar i Stockholm och över hela landet samt bidra med kreativa tankar och uppslag för kvinnors hälsa.  

Vi har plats för tre företag med mindre el större arbetsrum i vårt gemensamma kontorsplan. Du kan hyra ett, två eller alla tre rummen på 9 kvm, 13 kvm eller 14 kvm. Vi har alla tillgång till konferensrum och pentry. Wi-Fi och städning ingår. Vi är även i full fart att utveckla ett arbetsrum för digital produktion av film, foto och podcasts.

Tillsammans kan vi stärka och stötta våra verksamheter inom hälsa och livsstil.

Välkommen att kontakta miranda@1.6miljonerklubben.com eller tel 08 – 20 51 59.

 

 

Kontorsrum 

 kontorsrum 

  konferensrum

    

 exteriör                              trappuppgång

När:Från och med nu
Plats:Grev Turegatan 27, 2 tr, Stockholm

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa, kultur och digital gemenskap: Kära medlemmar Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger... Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520