YOGA RETREAT DEN 9 OKTOBER

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Välkommen på en härlig dag med yoga i Vasastan där vi gör långa sköna kundaliniyogapass med tid för reflektion och vila.  En miniretreat i stan.

Du kan välja att gå förmiddag, eftermiddag eller hela dagen.

Förmiddag

08.30-11.30 Mjuka sköna övningar och härliga meditationer. Vi gör enkla, sköna och härliga övningar för kropp och själ. Vi anpassar övningarna efter förmåga och går igenom de grundläggande teknikerna inom kundaliniyoga. Passar både dig som är helt ny inför yoga och dig som har gjort yoga tidigare. 

Eftermiddag

13.30-16.30 Härliga kundaliniyogapass, djupgående meditationer. Stretch och lite mer utmaningar för dig som tidigare prövat kundaliniyoga, livsyoga eller medicinsk yoga. Vi gör långa pass och djupgående meditationer med tid för vila och reflektion.

För att vara med på eftermiddagen är det bra om du prövat kundaliniyoga eller medicinsk yoga tidigare, så du känner till de grundläggande teknikerna. Passen är relativt enkla, men utmanande ibland. Vi gör meditationer som förändrar och fördjupar vår upplevelse av kundaliniyogan och vi utforskar yogans värld på djupet tillsammans.

Vad tidigare deltagare i Camilla Lund Elanders kurser säger:

"Camilla delar generöst med sig av sina kunskaper under långa pass där man får tid att sjunka in i yogan och efteråt känna att någonting har hänt, i kroppen och sinnet. Efter flera år känner jag att yogan med dess olika rörelser och meditationer har en avgörande inverkan på mitt liv"
- Anne

Dagen innehåller:

  • Långs sköna pass som gått på djupet.
  • Rörelser och pass för större flexibilitet
  • Meditation och avspänningstekniker
  • Övningar för hemträning

Pris:  Ord. Pris: 450 kr för förmiddagen och 450 kr för eftermiddagen. För medlemmar: 350 kr förmiddag och 350 kr eftermiddag.  Vill du gå både förmiddag och eftermiddag: 600 kr för hela dagen. (ord. pris: 750 kr)

I priset ingår enklare material, te och frukt.

Att ta med:

  • Mjuka kläder. Inga skor behövs vi yogar barfota.
  • Vattenflaska med lock.

Lärare: Camilla Lund Elander. Camilla är utbildad kundaliniyogalärare sedan 2006. Hon studerar sedan 5 år tillbaka " Yoga Therapy" och har ett stort intresse för hur yoga och meditation stimulerar kroppen, hjärnan och själen till självläkning.

Boka din plats här . Använd rabattkod:  1,6 eller 2,6.

För mer information: info@yogadimensions.se eller 070-7744886.

www.yogadimensions.se

 

 

 

 

 

När:09 Oktober 2018
Plats:Vikingagatan 29, Stockholm
Pris:För medlemmar: 350 kr förmiddag eller eftermiddag. 600 kr för hela dagen
Övrigt:I priset ingår enklare material, te och frukt.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520