Allt för hälsan - från knopp till kropp 9-11 november

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Träffa Annette Lefterow, Paula Ternström och Charlotta Huldt

Allt för Hälsan är mötesplatsen för dig som vill få inspiration till en hälsosam livsstil. Träffa våra profiler, experter och utställare och få med dig det senaste inom friskvård för en kraftfull nystart. Och du! Glöm inte att komma omklädd för prova på olika former av träning, löpning och yoga med inspirerande instruktörer.

#alltförhälsan. Läs mer på www.alltforhalsan.se

1,6 & 2,6 miljonerklubben finns på plats i monter B 11:30 under mässan.  Den 10-11 november är dessutom tre av våra ambassadörer på scenerna Pratbubblan och Speakers Corner.

          

        Paula Ternström            Annette Lefterow               Charlotta Huldt

Njut av livet med hälsa och lust! 

10 november 15:30 - 16:00, Speakers Corner - B13:30

Charlotta Huldt, operasångerska, regissör, producent och ambassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben, bjuder in publiken till opera fitness varvat med berättande om hur Alexandra Charles startade 1,6 miljonerklubben för 20 år sedan. Idag har klubben fått upp frågor och nya rön om kvinnors hälsa på den nationella dagordningen med hjälp av medicinsk expertis och den svenska artisteliten. Budskapet är; Njut av livet med hälsa och lust! – Kvinnor och hälsa, så mycket bättre. 

Digital hälsa, trender & innovation

I Pratbubblan den 11 november kl 14.15 kan du bland annat lyssna på hälsoinspiratören Annette Lefterow,. Hon ger oss en snabb trendspaning på digital hälsa och träning online – om fördelar och utmaningar. Annette är aktuell med två onlinekurser under hösten: ”Meditera mera” och ”Yoga hemma”. Annette ger oss svar på vilka trender som lyser starkast just nu på området.

Pratbubblan - B09:20

Livet är en teater

Den 11 november kl 15.30 kommer Paula Ternström till Speakers Corner. Paula Ternström, skådespelare, regissör och ambassadör för 1,6 & 2,6 miljonerklubben, underhåller med Bollywood dans och berättar om hur vi kan göra det bästa kring vår hälsa och bejaka vår lust med hjälp av teater, dans och goda vänner. Vi lever bättre, friskare och längre. 1,6 miljonerklubben som firar 20 år, vill inspirera till en hälsosammare livsstil och god hälsa oavsett ålder, kön och etnicitet. Njut av livet med hälsa och lust! – Kvinnor och hälsa, så mycket bättre.  

Speakers Corner - B13:30

 

När:den 9 - 11 november
Plats:Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö
Pris:Se priser på www.alltforhalsan.se

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520