Sköna Söndag, 27 juni

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Under Sköna Söndag den 27 juni träffar vi fyra författare med spännande boktitlar i samarbete med Bonnierförlagen.

Vi träffar Tareq Taylor med sin kokbok "Det goda livet" som vill vägleda till en bättre hälsa genom maten, Patrik Lundberg berättar om sin uppmärksammade roman "Fjärilsvägen", Åsa Hallberg talar om sin senaste feelgoodroman "Kvinnorna på Flanagans" och Viveca Sten, har förflyttat sig norrut i sin nya serie ÅremordenAlexandra Charles leder samtalet.

 

        

           Tareq Taylor                   Patrik Lundberg                  Viveca Sten

     

     Åsa Hellberg                       Alexandra Charles

Välkommen att registrera dig här

Detta webbinar är en repris så inget bokerbjudande gäller nu.

 

Tareq Taylor – Det goda livet

Med sin nya kokbok vill Tareq Taylor och Sara Ask inspirera och vägleda alla som vill förbättra sin hälsa genom maten. Tillsammans har de gjort en gedigen kokbok med mat för hela dagen och hela veckan, ja, hela livet, varvat med peppande fakta om hur maten kan påverka vår hälsa. Genom att göra mindre (eller större) förändringar i vår livsstil kan vi faktiskt uppnå stora hälsovinster. Det mesta passar den som vill försöka förebygga ohälsa liksom den som drabbats av vanliga folkhälsosjukdomar som övervikt och fetma, diabetes och hjärt-kärlsjukdom – som ofta går att påverka genom en förändrad livsstil.

 

Patrik Lundberg - Fjärilsvägen 

När Birgitta Lundberg föddes fanns det hopp, även om hennes liv. I rekordårens ochfolkhemmets Sverige kunde en arbetarflicka på landsbygden gå åtta år i skolan, ett år i husmoderskola och få ett kontorsjobb måndagen efter examen. Hon kunde spara till körkort och bil, åka på dans och hitta kärleken. Snart levde Birgitta Lundberg den svenska drömmen: Make, två barn. Volvo och villa. En välfärd som fanns där när hon behövde den. Sedan kom 1990-talets finanskris. Skilsmässan och stressen. Fattigdomen. Barnens liv till varje pris.

Patrik Lundberg växte upp på Fjärilsvägen i Sölvesborg. Nu är Fjärilsvägen en kärleksförklaring till hans mor, och en berättelse om det svenska klassamhället.

 

Åsa Hellberg – Kvinnorna på Flanagans 

Åsa Hellberg är den som gick i bräschen för den svenska feelgood-vågen. Idag är hon en bästsäljande författare som skriver om kvinnor – och för kvinnor. Andra, fristående delen i den hyllade serien om kvinnorna på Flanagans efter Välkommen till Flanagans. Tredje delen, Nya tider på Flanagans kommer 2021.

Väninnorna Elinor och Emma har offrat allt för att hotell Flanagans ska förbli omtalat och framgångsrikt. De har lyckats och affärerna går strålande. Men priset har varit högt. De hemligheter som länge varit väl förborgade under lager av skuld och skam hotar nu att avslöjas. Hur stark är deras vänskap? Hur stora påfrestningar klarar den? Och kommer hotellet att överleva om sanningen om ägarna avslöjas?

 

Viveca Sten – Offermakaren 

När Coronakrisen slog till i februari/mars 2020 befann Viveca sig i sitt hus i Åre. På grund av reserestriktionerna blev hon kvar i flera månader och inspirationen växte i takt med att tiden gick. Till slut hade hon skrivit en helt ny kriminalroman i en helt annan miljö än mina vanliga skärgårdstrakter – det blev Offermakaren, den första delen i trilogin Åremorden!
Historien börjar när en liftvärd en mörk decembermorgon ska starta VM6:ans sittlift. På ett av sätena ligger ett hopkrupet, stelfruset lik. Snökristaller blänker på huden och läpparna har smalnat av kylan. Sedan försvinner en ung flicka från trakten … Medan kylan tilltar och snöstormen viner dras poliserna Hanna och Daniel allt djupare in i en mörk brottsutredning som avslöjar oanade hemligheter i den lugna skidorten Åre. Som så ofta i Vivecas böcker vävs naturens krafter in i berättelsen. I skuggan av den mäktiga Åreskutan utspelar sig en nervkittlande mordgåta som kommer trollbinda både gamla och nya läsare. 
När:27 juni, 10.00
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Kostnadsfritt för alla!
Övrigt:Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520