Lev länge och väl! webinar med Kerstin Brismar

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Professor Kerstin Brismar bjuder på sina bästa råd och tips för att du ska kunna leva länge och väl, i ett personligt samtal med Alexandra Charles 2 dec.

Vi vill alla leva länge men också ha ett bra liv så länge vi lever. Professor Kerstin Brismar har jobbat med de så kallade livsstilssjukdomarna under hela sitt läkarliv, hon om någon vet hur vi ska göra för att minska risken för sjukdomar på ålderns höst. I sin nya bok Lev länge & väl delar hon med sig av sin samlade kunskap, det hon lärt sig under sina år som verksam läkare och forskare.

      

      Kerstin Brismar                                        Alexandra Charles

Det är aldrig för sent att lägga om sina vanor, även när man kommit en bit upp i åren. Det finns många fördelar och snabba resultat att vinna med små förändringar i ditt dagliga liv som påverkar sömn, kost, motion, stress, alkohol mm, många faktorer som påverkar sjukdomar som diabetes typ 2, hjärtkärlsjukdomar, cancer och demenssjukdom.

Professor Kerstin Brismar forskar i endokrinologi och diabetes vid Karolinska Institutet och har skrivit ett antal succéböcker för att hjälpa människor att leva ett bättre och längre liv. Hon är själv ett levande exempel på att det är möjligt att hålla igång långt upp i ålder, då hon ännu vid 75 års ålder är fullt verksam som läkare, expert och föreläsare.

Varmt välkommen till ett webinarium som inspirerar och värmer!

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben registrera dig här!

När du anmält dig får du ett separat mail en länk för att ta del av webinariet. Glöm inte att leta bland skräpmailen om du inte hittar mailet.

När:2 dec, kl 18.30
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Kostnadsfritt för medlemmar, 100 kr för icke medlemmar
Övrigt:Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa, kultur och digital gemenskap: Kära medlemmar Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger... Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520