Livesändning från Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg 7 dec

Visar en gammal aktivitet. Observera att informationen nedan är inaktuell.

Hur kan vi känna hopp och glädje i en tuff tid?

Välkomna till en kväll tillsammans där hopp & glädje står i fokus. En kväll där vi berör viktiga frågor, mycket skön musik & tips & råd på kläder & smycken i Juletider. En livesändning från Göteborg som du kan ta del av var du än befinner dig.

Vi samtalar, ger råd och lyfter frågeställningar kring hur vi kan hitta glädjen och finna hopp i tuffa tider som den vi upplever nu under pandemin.

Ett samtal tillsammans med samtalsterapeut Paula Warfvinge och Friskvårds/Massageterapeut Tomas Bech. Paula arbetar som samtalsterapeut och har förutom traditionella terapisamtal även terapi online, Walk & Talk/Runtalk och Kallbad. Tomas driver Qente Kropp & Själ som erbjuder massage, kroppsterapeutiska behandlingar, kurser och inspirationsföreläsningar där friskvård och holistisk hälsa står i fokus.

Vi lyssnar på härlig & underbar musik från AmazeOnStage. Trion består av sångerskorna Linda Holberg och Karin Funk tillsammans med instrumentalisten Jill Johansson på fiol/altfiol. De älskar att underhålla och njuter av att sjunga och spela tillsammans vare sig det är pop, rock, jazz, visa, musikal, opera eller schlagermusik. De har stått på scener och arenor både i Sverige och utomlands.

På piano ser vi Isak Widmark multiartisten från Göteborg som alltid strävar efter de berörande faktorerna, vare sig det är på scen eller som musikproducent.

Tillsammans med modejournalisten och stylisten Frida Zetterström, som har drygt 15 års erfarenhet av att styla modevisningar och fotograferingar, botaniserar vi i vinterns härligaste mode. Har tillsammans med Jenny Segergren skrivit boken 100 looks på 20 plagg.

Vi får även se fina smycken från företaget Tilva som drivs av Veronica Börjesson, som själv ritar och designar alla smycken under märket Tilva. 

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

          

    Paula Warfvinge       Tomas Bech     Åsa Lövgren Janson  Frida Zetterström

      

               AmazeOnStage                  Isak Widmark    Veronica Börjesson

 

OBS! Livesändningen på måndag flyttas över till vår YouTube kanal, klicka på denna länk 18.30 ikväll 7 dec   https://youtu.be/0aIDwX_SxME

Ingen föranmälan eller inloggning behövs.

När:7 dec, kl 18.30
Plats:Online - i din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Kostnadsfritt för medlemar, 95 kr för icke-medlemmar
Övrigt:Har du inte fått ett mail med registreringslänken, leta gärna bland skräpmailen.

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520