Författarträff online 3 februari

Den 3 februari ordnar 1,6 & 2,6 miljonerklubben ett nytt inspirerande webbinar där vi har bjudit in fyra aktuella författare med nya spännande boktitlar i samarbete med Bonnierförlagen.

Vi träffar Jennie Walldén som blev känd för svenska folket när hon tog hem vinsten i Sveriges mästerkock 2013. Nu är hon aktuell med sin fjärde kokbok Wok, ris, nudlar”, med asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.

Katarina Gospic är utbildad fysiolog, läkare och disputerad vid Karolinska Institutet i Stockholm, pratar om sin bok ”Digital Tsunami”. För dig som vill förstå hur digitalisering och teknologiska landvinningar faktiskt kan vara det som – på många plan – räddar dig, mig och mänskligheten. 

Det finns fortfarande många kvinnofällor och tyvärr har privatekonomin visat sig vara en av de allra svåraste att trassla sig ur. I vilken tråd börjar man dra? Vad är viktigt på riktigt? Hur gör man? Mia Ingelström, civilekonom och Veronica Linarfve, beteendevetare ger tips och råd från sin bok ”Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor”.

Alexandra Charles leder samtalet under kvällen.

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben registrera dig här

Är du inte medlem anmäler du dig här.

Hur du deltar: När du anmält dig får du ett separat mail efter ett par dagar innehållandes en registreringslänk som du fyller i för att kunna ta del av webbinariet. Glöm inte att leta bland skräpmailen om du inte hittar mailet.

      

       Jennie Walldén          Katarina Gospic          Mia Ingelström Veronica Linarfve

  

    Alexandra Charles

 

Jennie Walldén – Wok, ris, nudlar

I ”Wok, ris, nudlar” finns asiatiska favoriter som vardagsbibimbap och teriyakikyckling men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt. Jennie Walldén har rötter i Korea, hon driver restaurangen Namu i Malmö och är en van och smaksäker matlagare i tv-program såväl som för sin familj och vänner. Hon vet vilka rätter som är genuint asiatiska och hur man kan anpassa dem till våra svenska kök. Vad sägs till exempel om pad thai med räkor, koreansk sashimisallad, kålwok med biff och basilika eller sobasallad med miso och wakame?

Katarina Gospic – DIgital Tsunami 

Tänk dig att kunna förutse cancer innan ens tumören uppstått, förutspå en epidemi innan det blir en pandemi, se till att val blir rakt igenom demokratiska eller varför inte göra oss koldioxidneutrala? Den här boken är för dig som vill surfa på den digitala tsunamin som sköljer över vårt samhälle. För dig som vill förstå hur digitalisering och teknologiska landvinningar faktiskt kan vara det som – på många plan – räddar dig, mig och mänskligheten. Om de används rätt, i rätt händer. Då kan vi inte bara lyfta människor ur fattigdom och få bättre hälsa, utan till och med rädda vår planet!

 

Mia Ingelström & Veronica Linarfve – Ekonomi-PT:ns handbok för kvinnor

Det finns fortfarande många kvinnofällor och tyvärr har privatekonomin visat sig vara en av de allra svåraste att trassla sig ur. I vilken tråd börjar man dra? Vad är viktigt på riktigt? Hur gör man?
Häng med när Ekonomi-PT:n Mia Ingelström guidar Veronica Linarfve, beteendevetare och författare med nybotad ekonomifobi, genom 9 träningspass. Upplägget är enkelt, konkret, peppande och passar alla oavsett hur mycket eller lite pengar du har. Steg för steg får du lära dig hur du tar kontroll över din ekonomi och gör det bästa av det du redan har!
Efter att ha läst och gjort övningarna i boken har du tagit makten över dina pengar och därmed ditt liv. Du har inte råd att vänta längre.