Koll på diabetes typ 2

Författarträff online 8 april

 

Den 8 april ordnar 1,6 & 2,6 miljonerklubben ett nytt inspirerande webbinar där vi bjudit in två författare som är aktuella med en ny spännande bok ”Koll på diabetes typ 2”, utgiven på Bonnier Fakta.

Fler än 600 000 svenskar lever idag med diabetes typ 2, och ytterligare en miljon ligger i riskzonen att utveckla sjukdomen. Nu släpper professor Harriet Wallberg och professor Kerstin Brismar Koll på diabetes typ 2 – boken för alla som vill ta kontroll över sin diabetes en gång för alla. För även om ärftlighet och ålder påverkar risken att drabbas, finns det också en hel del vi kan göra själva för att må bättre.

I ett exklusivt möte träffar vi professor Kerstin Brismar och professor Harriet Wallberg som tillsammans står bakom ”Koll på diabetes typ 2”. Deltar gör också  Carl Jan Granqvist som berättar som sina personliga erfarenhetar av diabetes. Alexandra Charles leder kvällen samtal.

 

    

            Kerstin Brismar & Harriet Wallberg                                  

            Foto: Gabriel Liljevall

    

        Carl Jan Granqvist                  Alexandra Charles

Som medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben registrera dig här

Är du inte medlem är du välkommen att anmäla dig här.

Hur du deltar: När du anmält dig får du ett separat mail efter ett par dagar innehållandes en registreringslänk som du fyller i för att kunna ta del av webbinariet. Glöm inte att leta bland skräpmailen om du inte hittar mailet.

 

Väljer du att bli medlem efter webbinariet, drar vi av kostanden, 100 kr, från medlemsavgiften. Bli medlem här!