Ny Livsstilspodd

Charles & Zazzi

- Livsstilspodden för kvinnor och hälsa

En ny podcast by 1,6. Det blir en lärorik, passionerad och lekfull podcast tillsammans med Alexandra Charles och Alexandra Zazzi som samtalar med spännande kvinnor mitt i livet.

Det är med stor glädje jag bjuder in vår ambassadör och matprofil Alexandra Zazzi som programledare tillsammans med mig i vår nya podcast. Vi representerar tillsammans både 1,6 & 2,6, där kvinnor i olika generationer kan mötas och samtala kring nutida ämnen – säger Alexandra Charles

Gäster i sommarsäsongen är livsstilsprofessor Mai-Lis Hellenius, artisten Maria Wells och författaren Camilla Läckberg. Det blir dubbelt upp Alexandra med samtal kring livet, karriären, kärleken, maten och konsten att uppnå hälsa på vägen. En balanserande podcast som passar bra att lyssna på i vardagen, på promenaden eller på gräsmattan i sommar.

 

Första gästen är Camilla Läckberg, deckardrottningen vars böcker har sålt i över 29 miljoner exemplar i 60 länder, nu är aktuell som manusförfattare till filmen Glaciär där vi ser Lena Endre och Alexander Karim i huvudrollerna. I ett personligt samtal tar vi del av Camillas författarskap, utmaningarna med livspusslet och mycket mer.

 

 

 

I andra avsnittet av podden är det Mai-Lis Hellénius,  livsstilsproffesorn, som gästar Charles & Zazzi. Hon är aktuell med boken Leva livet: hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet, skriven tillsammans med Tommy Cederholm.

 

 

I tredje avsnittet är det Maria Wells som gästar podden. Hon har med sin sånggrupp Vocalettes turnerat under många år med Robert Wells och ”Rhapsody In Rock”. Hon har även skrivit ett flertal böcker.

Lyssna på avsnitten här!

 

 

 

 

Vill du lyssna via Spotify klicka här , Google Podcast klicka här eller via Anchor klicka här!

Tidningen Må Bra skriver om podden, läs mer här!

En podcast by 1,6 – för Kvinnor & Hälsa.

Plats:Lyssna online - på din mobil, surfplatta eller dator
Pris:Kostnadsfritt för alla!

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Hjärtgolf

Hjärtgolfen

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520