Allahjärtansdag turné till äldreboenden med Livat Artistskola

Livat med Linda Rapp, Therese Wikström och Staffan Atling i spetsen har under våren 2020 och hela sommaren samlat in pengar för att stötta äldreboenden för att stärka och skydda de äldre och personal.

Varje fredag har en livekonsert sänts via sociala medier och tillsammans med 1,6 & 2,6 miljonerklubben har flera äldreboenden runt om Stockholm fått ett litet bidrag för att öka tryggheten och även främja hälsa för såväl äldre som personal.

Nu slår vi ännu ett slag för de äldre och bjuder på en allahjärtansdag turné live! Vi åker ut med vår fina Livatbuss, den omtalade musikbussen och kommer att stanna till vid tre äldreboenden på vägen.

Första stoppen blir på Ekgården på Ekerö där det ska tändas facklor och pyntas med girlanger utomhus. Stopp nummer två blir på Siggebogården på Lidingö där de förbereder med hjärtaballonger och kärleks bubbel. Sista stoppet för dagen blir Norrgårdshöjden i Åkersberga där regnbågsfärgerna lyser upp på innergården och de äldre serveras kärleksmums. Vi lovar att bjuda på romantiska välkända låtar som "Amore", "Love is in the air", "Save your love my darling" "Inatt är jag din" och många fler.

Vi blir 4 musiker som lirar gitarr, dragspel, bas och saxofon. Vi tar med oss några ungdomar från Livat som får sjunga och dansa. Det blir en härlig dag och pirrigt för både publik och oss.

  

www.livatartistskola.se

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520