1,6 - för Kvinnor och Hälsa växer! Nu är det dags för en ny generation att leda vägen för kvinnors hälsa.

 

  Maria Barikan, Hayat Ashkar, Roza Azimi  Foto: Mehmet Budak

 

Nu utökar vi organisation 1,6 - för Kvinnor och Hälsa. Familjen växer med en ny kampanj. Vi riktar oss nu mot de yngre kvinnorna, youngmillion. Namnet baseras på antal personer i åldrarna 25 - 39, men alla från 18 år och uppåt är välkomna!

”Jag är stolt och glad att få presentera tre unga kvinnor som visar mod, handlingskraft och vilja att förändra och förbättra kvinnors hälsa” – Alexandra Charles

youngmillion lanseras på initiativ av tre unga kvinnor i målgruppen, Hayat Ashkar, Roza Azimi och Maria Barikan. Deras vision och drivkraft är att samla alla unga kvinnor i en gemenskap där kunskap ska bidra till bättre livskvalitet, för vad kan vara viktigare än vår hälsa.

”Vi är stolta över att bidra till att 1.6 växer. Med youngmillion skapar vi en plats som vi själva tycker saknas idag, ett forum som lyfter fram alla delar av unga kvinnors liv, till exempel genom att kombinera bl.a. hälsa och arbetsliv. Detta vill man inte missa!” – Roza Azimi

Med riktade program och kampanjer vill de nå ut till den unga kvinnan som befinner sig mitt i livet. Fokus ligger på livspusslet, kraft och utmaningar, att våga må dåligt, kunskap om kvinnors speciella hälsoproblem, om kvinnor och karriär.

Digitala evenemang som informerar och engagerar

Spännande gäster och kunniga experter kommer att föreläsa och dela livskunskap i våra webbinarier, Empowerment sessions.  Första ämnet som togs upp på webbinariet 1 juni  var Endometrios – elefanten i rummet.

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520