1.6 Woman in red Svenskt Oaks

Nyheten publicerad: 2020-07-26

 

Vi på 1.6 & 2.6 miljonerklubben har ett härligt samarbete med Svensk Galopp Jägersro/Malmö - där tanken var att våra medlemmar skulle bjudas in på ett spännande event på "1.6 Woman in red Svenskt Oaks" galoppdag den 2/8 - där stona gör upp om bästa sto!

Läs gärna mer om dagen på www.svenskgalopp.se/jagersro

Men tyvärr - pga covid 19 - kan enbart loppen detta år enbart genomföras utan publik.

Ni kan följa LIVE sändningen, både på TV12, ATG.SE, Svenskgalopps hemsida. Ca en timme innan loppen startar den 2/8 kommer vi även lägga in länk på 1.6 miljonerklubbens facebook.

https://www.svenskgalopp.se/evenemangskalender/2020-08-02-premium-day-med-svenskt-oaks/

Eftersom varken Alexandra Charles - eller Woman in red damerna i Malmö - kunde vara på plats, så har vi istället skapat en liten film/trailer för att skapa en känsla av 1.6 närvaro denna dag, trots att ingen av oss kan vara på plats.

Filmen skapad av Fredrik Fritz Schibli, FZ Webbfilm.se.

Filmsponsor: Galderma Uppsala. Restylane, Cetaphil Sverige, som även bidrar med fina goodiebags till galoppdagens vinnare och medverkande. Samt

ColdZyme bidrar i goodiebags!

Sen hoppas vi såklart alla på att nästa år, så kan vi finnas med på plats med vår monter, en spännande "best dressed" parad och mycket mer.

Ha en underbar dag och var rädda om er!

/Malmö WIR team

Här är några bilder från den lyckade dagen:

 

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Hälsa, kultur och digital gemenskap: Kära medlemmar Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger... Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520