Välkommen till årets första Nyhetsbrev

Hoppas året börjat väl, trots pågående pandemi. Nu kan vi glädjas åt en underbart vacker vinter, med allt vad utomhusaktiviteter innebär, skridsko, skidor, pulka, spark, vinterbad – möjligheterna är många. Det blir ljusare och ljus ger hopp!

Vi tar upp traditionen med Nyhetsbrev igen och hoppas att ’Inspiratören’ kommer att vara till glädje för Dig. Vi saknar våra möten, träffar och seminarier och inte minst Woman in Red eventen! Men, det positiva är ju att vi kan ha kontakt så här, via nätet. Med eller utan antikroppar bör vi fortsätta att följa FHMs rekommendationer och restriktioner.

Den 2 mars har vi 1,6 ett Webbinar om vacciner och vaccinationer mot Covid-19, missa inte det. Apropå digitala kunskaper, måste ni titta på Seniorsurfarna, där Arja Saijonmaa, Carl Jan Granqvist, Siw Malmkvist och Johan Rabaeus är med och får lära sig mycket av digital kunskap som vi alla behöver, ja, vissa av er kan allt redan, men inte alla. 

Vi kommer också kunna bjuda på mer kunskap om det digitala: för man kan inte blunda för den utveckling som kom så snabbt, i och med pandemin. Ladda ned bank id, appar, googla, klicka på länkar, vara med på webbinarier i olika plattformar. Det är inte så svårt, har jag nu insett, efter några månaders träning. Vi kommer att skicka er en kurs i digital kunskap senare i vår.

Hör gärna av er med önskemål om ämnen som du vill läsa om, till info@1.6miljonerklubben.com, nästa ’Inspiratör’ kommer i slutet av april.

Se våra kommande program, t.ex intervju med Britt-Marie Mattson, Göteborgs kända författare och journalist och tidningsdrottningen Amelia Adamo. Den 8 mars är det dags för Woman in Red, först ut är Linköping, som då står värd för programmet som blir i digital form. Den 15 mars delar vi ut våra stipendier på vårt Woman in Red webbinar från Hotel Haymarket, Stockholm, med föredrag och sång av Lisa Nilsson och Tommy Körberg.

Nästa medlemstidning kommer runt den 23 mars. Ta hand om Dig!

 

Tillgivna

Alexandra

Ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520