1,6 & 2,6 miljonerklubben är en ideell förening där alla kan vara med, nu till reducerat medlemsavgift resten av året!

1,6 & 2,6 är en medlemsorganisation där du som medlem stödjer vårt arbete med att förbättra hälsa och livskvalitet för alla kvinnor.

Tillsammans skapar vi mötesplatser som inspirerar, informerar, opinionsbildar och stödjer forskningen för kvinnors hälsa.

Under 22 år har vi jobbat för att öka hälsomedvetandet och livsglädje för alla kvinnor i alla åldrar.  De frågor vi driver rör kvinnors hälsa, vård, omsorg och framtid. Vi har också samlat in över 6 miljoner kronor till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa för forskning på kvinnohälsa.

Bli medlem här!

Det här får du:

  • vår tidning - fylld med medicinska artiklar och kulturreportage
  • senaste nytt inom forskning och hälsa
  • inbjudningar till webinarier, seminarier och aktiviteter med landets bästa föreläsare. Vi täcker in hela Sverige
  • möjligheten att ställa frågor till våra medicinska experter
  • träffa likasinnade och umgås i en gemenskap med fokus på kvinnors hälsa

Vi når dig genom nyhetsbrev, medlemstidning, hemsida och social media.

Medlemsavgift reducerat till 50% resten av året

Pris 175 kr (ord.pris 350 kr) med papperstidning, med digitaltidning 150 kr (ord.pris 300 kr) för alla mellan 25 år och 65 år.

För de som är yngre än 25 år och äldre än 65 år är avgiften 125 kr (ord.pris 250 kr) med papperstidning och med digital tidning 100 kr (ord.pris 200 kr). Medlem bosatt utomlands betalar 290 kr (ord.pris 580 kr).

Välkommen att bli en del av vår gemenskap!

 

1,6 & 2,6 miljonerklubben anlitar Upright för administration av medlemsregistret. Anmälan hanteras direkt hos dem genom att klicka på nedanstående länk. Länken öppnas i ett nytt fönster.

 

Blogg: Alexandra Charles

Alexandra Charles

Bland blommor, blad, himmel och hav: Äntligen ser vi nu i takt med sommarens ankomst hur allt ljusnar! Nu lättar de restriktioner som gällt p.g.a. pandemin, vaccinationerna ger oss större frihet att träffas. Men fortsatt med... Läs mer »

Donera gärna!

PG: 90 01 52-0, BG: 900-1520, Swish: 123 900 1520